Rom på Bibelskolen
På festivalområdet kan du leie rom m/bad, fordelt på 5 ulike internat. På hvert internat er det et lite tekjøkken tilgjengelig for felles bruk. Totalt er det 32 enkeltrom (med mulighet for å legge inn en ekstra madrass), 34 dobbeltrom (med mulighet for å legge inn to ekstra madrasser) og 4 familierom (med mulighet for å legge inn to ekstra madrasser). Leie av rom inkluderer frokost, mens lunsj og middag kan bestilles utenom (se nederst på siden). Rommene er ferdig oppredd og såpe og håndklær følger med. Romprisene står i påmeldingen og betales ved påmelding.

 

Familieenheter ved Stine Sofies Stiftelse
14 enheter med 4 senger og bad ca. 1-200m fra festivalområdet. Ingen mat er inkludert ved dette alternativet, men kan bestilles utenom (se nederst på siden). Rommene er ferdig oppredd og håndklær og såpe følger med. Romprisene står i påmeldingen og betales ved påmelding. Enhetene inneholder ikke kjøkken.

Camping
Bibelskolen i Grimstad har et fint campingområdet for bobiler, campingvogner, telt osv., med tilgang til strøm, vann og felles toalett- og dusjanlegg. Det er plass til rundt 130 enheter, pluss 20 på en parkeringsplass reservert til campingenheter. Man kan velge å bestille frokost, lunsj og middag på bibelskolen (se nederst på siden). Det er mulig å ankomme campingen til Åpen himmel før festivalstart på følgende tidspunkter:

Lørdag 22 juli – 14.00 til 18.00
Søndag 23 juli – 14.00 til 18.00
Mandag og tirsdag – 09.00 til 18.00
På grunn av stort belegg må vi fylle opp campingen fra en kant, så det er ikke gitt at du får favorittplassen. Hvis du er en del av en gruppe som skal campe sammen har dere fått tildelt en sone - spørsmål vedrørende soneinndeling rettes til halvor@imikirken.no. Ved plassering av campingvogn før festivalstart tas det forbehold om at man må flytte/justere vogna for å utnytte området optimalt når campingen fylles. Pris per natt 330,- inkludert strøm, vann og wifi. Betales i resepsjonen på Bibelskolen. Campingen på området nærmer seg straks full - andre campingmuligheter i området finner du her.

 
 

Hotell
Det finnes flere hotell i Grimstad som du kan sove på, og likevel være en del av festivalen. Sjekk for eksempel ut Scandic GrimstadGrimstad Vertshus eller Strand Hotel Fevik. Husk at det er sommersesong og hotellene ofte kan være fulle. Vi gjør oppmerksom på at dette er eksterne overnattingsmuligheter og gjøres ikke via vår påmelding. Hvis du overnatter på denne måten, betaler du kun for festivalpasset under påmeldingen for å være påmeldt. Det er dessuten mulig å bestille lunsj og middag på Bibelskolen om du ønsker (se nederst på siden)
 
 

Andre muligheter
Om det skulle bli fullt på våre overnattingsmuligheter, ber vi deg sjekke ut andre alternativ. Kanskje du kan leie en hytte/hus i nærheten og kombinere festivalen med litt ekstra sommerferie? Sjekke ut finn.no for mulighetene. Det er også flere ulike campingplasser i Grimstad. Den nærmeste er Morvigsanden Camping som kun ligger 5 minutters kjøring eller 30 minutters gange fra festivalområdet. For dere som har båt og kan bo i denne er det dessverre ikke mulig å ligge til kai nær skolen. Det er selvsagt mulig å ankre opp og rigge seg til iht allemannsretten i nærheten. Alternativet er gjestehavna i Grimstad sentrum som har meget gode fasiliteter. 10 min med bil fra skolen. Hvis du finner disse eller andre overnattingsmuligheter enn de vår sommerfestival kan tilby, betaler du kun for festivalpasset under påmeldingen for å være påmeldt. Ønsker du å bestille måltider på Bibelskolen finner du info om dette nederst på siden.
 

Youth Camp
For ungdom er det ulike alternativ for overnatting; sovesal eller egne campingenheter. For deg som er ungdom må du under påmeldingen selv velge alternativ for overnatting, enten du vil sove med foreldre/foresatte, i sovesal eller i en campingenhet for ungdom på Youth Camp campusen. Hver campingenhet må være bestilt på et navn under påmeldingen, selv om dere er flere som deler på den. Ved påmelding til Youth Camp kan du også bestille felles måltider under festivalen.
 
 

Måltider
Bibelskolen i Grimstad har stor kompetanse og rutine på servering av mat. De kan tilby både frokost (inkludert for de som bor på internat), lunsj og middag til festivaldeltagere. Bestilling av dette kan du gjøre her. Menyen vil bli presentert på BiG Catering sin facebookside 2 uker før stevnestart. Før 1. juli er det kun mulig å bestille frokost, lunsj eller middag for hele stevnet, ikke enkeltmåltider. Man kan bestille bare middagspakke eller bare frokostpakke hvis man ønsker det. Påmeldingen til hele pakker stenger 15.7. Bestilling av enkeltmåltider åpnes det opp for etter 1. juli, og det er også muligheter for å kjøpe matbillett under stevnet ved ledig kapasitet.