Grimstad

Byen med flest soldager i Norge – velkommen til en skjærgårdsperle på det deilige Sørlandet! ”Sommerbyen”, ”Sykkelbyen”, ”Dikternes by” og ”Studentbyen” – kjær by har mange navn! Grimstad ligger sentralt til på Sørlandet, med 20 minutters kjøring unna Arendal og Lillesand, 25 minutters kjøring unna Dyreparken i Kristiansand og ytterligere 10 minutter unna bykjernen.

FEstivalområdet

Bibelskolen i Grimstad har en nydelig beliggenhet tett opp mot sjøen, med fin utsikt og gode bademuligheter - alt dette mindre enn 10 minutters kjøring unna Grimstad by. Fasiliteter som fotballbane, sandvolleyballbane, gymsaler, grupperom/klasserom, matsal og grøntområder gjør Bibelskolen til et ypperlig sted å ha en festival. I tillegg til en ny idrettshall hvor hovedmøtene vil være. 

Hvordan komme seg DIT?

Adresse
Adressen til festivalområdet er Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad.

Veibeskrivelse
Følg E18 til Rv420 i Grimstad. Ta avkjøringen 82-Morholt-krysset fra E18. Fortsett på Rv420. Ta Industriveien til Østerhusmonen.

Kollektivt
Det er verken høyhastighetstogstopp eller bybane i Grimstad. Men det finnes andre gode alternativ! Nærmeste togstopp er Arendal i øst og Kristiansand i vest. Bussforbindelsen til Grimstad er ganske god. Busstoppene ”Grimstad v/Betania” og ”Øygårdsdalen” ligger under 4 km unna festivalområdet.